Bélyegzőkészítés azonnal

Büszkén és örömmel jelentjük, hogy szolgáltatásaink köre tovább nőtt. Mostantól a Modico bélyegzők teljes választékát kínáljuk ügyfeleinknek a hagyományos változatoktól egészen az exkluzív toll bélyegzőkig. Bár a hagyományos jelzőt a Modico bélyegzőkkel kapcsolatban nem is nagyon lehet alkalmazni, hiszen mikrocellás technológiájuk miatt össze sem hasonlíthatóak a valóban hagyományos, forgós rendszerű, önfestékezős típusokkal.
A mikrocellás bélyegző úgy készül, hogy egy erős villanólámpa fénye összesüti a bélyegzőbe kerülő mikroporózusos szivacs felületét azokon a helyeken, ahol nincs betű vagy grafika. Így a festék csak a szabadon maradt részeken tud átáramlani nyomás hatására. Ez az eljárás nagyon finom felbontást tesz lehetővé (1200 dpi). Vagyis elmondható, hogy amit egy lézernyomtató olvashatóan ki tud nyomtatni, az itt is megvalósítható. A nagy felbontás és a jóval kisebb helyigényű technika miatt a bélyegzők így egyszerűbbek, kompaktabb kialakításúak és hosszabb élettartamúak.
Bővebb információkat és árakat a Bélyegzők oldalon talál.

Külön említést érdemelnek a különleges toll bélyegzők is. Ezeknél a toll végén lévő kupak levétele után bukkan elő a kis bélyegzőfej. Használata egyszerű, és elfér rajta 3 sornyi szöveg, például a cégeknél feltüntetendő cégnév, cím és adószám. Képzelje csak el, milyen elegáns egy szerződést az aláírás után ugyanazzal a szép tollal lebélyegezni! A Modico bélyegzős tollak ajándékként is nagy örömet szerezhetnek.